top of page

Installatiebedrijf Zutphen

Installatiebedrijf in Zutphen: Max Installatietechniek

Goed werkend sanitair in een aangenaam warm huis waar alle leidingen goed zijn geïnstalleerd en u zich na een lange werkdag veilig kunt terugtrekken om te ontspannen is voor iedereen van het grootste belang. Max Installatietechniek helpt u er graag mee. Max werkt in Zutphen en omgeving en levert professionele en klantvriendelijke service. Ik ben gecertificeerd als loodgieter en verwarmingsinstallateur en neem u het werk in of rondom uw huis of bedrijfspand in Zutphen graag uit handen. Bij Max Installatietechniek bent u verzekerd van optimale service met een optimaal resultaat.

Over Max Installatietechniek

Max Installatietechniek is een klein, maar uitermate enthousiast installatiebedrijf dat veel werkzaamheden verricht in Zutphen. Na 40 jaar in het vak te hebben gezeten kan ik inmiddels bogen op een rijke ervaring die ik graag gebruik om uw project veilig, tot in de puntjes uit te werken. Duurzame kwaliteit staat altijd voorop waarbij ik uw volledige tevredenheid graag garandeer. Mijn offertes zijn eerlijk geprijsd en helder. Met Max Installatietechniek zit u er goed bij.

Wat kan Max Installatietechniek voor u doen?

Max-installatietechniek-monteur-Deventer

Max Installatiebedrijf is een enthousiast en gecertificeerd installatiebedrijf. Ik zit reeds 40 jaar in het vak en werk zowel voor particulieren als voor grotere bedrijven en nieuwbouwprojecten. Mijn bedrijf is gevestigd in Deventer maar ik werk vaak in Apeldoorn en omstreken. Ik bied ook totaalpakketten aan. Soms is het nodig om een andere partij in te huren (denk bijvoorbeeld aan het leggen van elektrische leidingen of ingewikkeld timmerwerk).

Dat is geen probleem. Ik neem u al het werk en de gerelateerde rompslomp uit handen en zorg voor het inhuren van de juiste personen. U heeft dus altijd hetzelfde aanspreekpunt.

  • U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van sanitair. Ik renoveer en/of installeer keukens, toiletten en badkamers en leg of repareer het leidingwerk.

  • Ik plaats, vervang of verplaats Cv-ketels. Moeten er nieuwe radiatoren geplaatst worden of wilt u een nieuwe, slimme thermostaat? Ik weet er raad mee. Indien gewenst kan ik ook zorgen voor de installatie van mechanische luchtbehandeling.

  • Loodgieterswerk nodig met betrekking tot lekkende dakgoten? Ik doe het graag. Ook de reparatie aan het zink- en loodwerk bij dakkapellen of schoorstenen behoort tot de mogelijkheden

Max Installatietechniek voor Zutphen

  • Gecertificeerd installatiebedrijf

  • Geen voorrijkosten

  • Ervaren, deskundig, veilig

  • Duidelijke offertes

  • Goede garantie

Voor vragen over de installatie en reparaties van elektra kunt u hier terecht.

U bent bij Max van harte welkom. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op; wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

bottom of page