top of page

Verwarming/luchtventilatie

Max Installatietechniek: Voor al uw noden op het gebied van verwarming en luchtverversing

Men zegt wel dat eigen haard goud waard is, en daar is zeker veel voor te zeggen. Maar wat als uw haard (of in dit geval, uw centrale verwarming) aan vervanging toe is omdat deze niet langer naar behoren functioneert? Of misschien is uw ketel nog best in orde, maar moeten er radiatoren vervangen of geplaatst worden, inclusief al het leidingwerk. Voor Max is dat een kolfje naar zijn hand. Voor hulp bij het plaatsen of vervangen van alles wat u nodig heeft op het gebied van verwarming kunt u met een gerust hart terecht bij Max Installatietechniek. 

Max Installatietechniek levert een professionele oplossing voor uw wensen op het gebied van verwarming. Ik lever altijd maatwerk, ben gediplomeerd en gecertificeerd, werk snel en vakkundig, en kan inmiddels bogen op ruim 40 jaar ervaring.

Wat kan Max Installatietechniek voor u betekenen?

  • Aanleg centrale verwarming

  • Radiatoren

  • Thermostaten

  • Leidingwerk

  • (Ver) Plaatsing of vervanging van uw ketel


  • Mechanische luchtbehandeling

verwarming-en-luchtventilatie-deventer-M

Mechanische luchtbehandeling

Mechanische ventilatie, of woonhuisventilatie, is al enige tijd verplicht in alle nieuwbouw woningen. Dit is een direct gevolg van de sterk verbeterde isolatie. Het gaat hier om het verversen van de lucht binnen de woning om zo een gezonder binnenklimaat te waarborgen. Hierbij wordt vervuilde lucht afgezogen en verse, zuurstofrijke lucht binnengebracht. Max Installatietechniek helpt u er graag mee.

Thermostaten?

Er zijn momenteel veel verschillende thermostaten voorhanden. Een thermostaat communiceert als het ware met de Cv-ketel en zorgt er voor dat uw ketel gelijkmatig verwarmt op basis van de huidige temperatuur en de gewenste temperatuur. Er zijn hier vele verschillende opties, ieder met hun eigen specifieke voordelen. Er bestaan slimme thermostaten, Wifi-thermostaten, en natuurlijk kunt u nog altijd gebruik maken van een eenvoudige thermostaat, zonder gedoe en gepuzzel. Max vertelt u graag over de verschillende mogelijkheden.

Ten slotte

 

Max Installatietechniek denkt altijd met u mee om tot de beste oplossing te komen voor een goede verwarming en een gezond leefklimaat in uw huis. U krijgt altijd technische hulp, advies op maat en een goede garantie op de geleverde diensten. 

Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U bent van harte welkom.

bottom of page