top of page

Cv-monteur Apeldoorn

Cv-monteur nodig in Apeldoorn?
Max Installatietechniek helpt u verder

Woont u in Apeldoorn of omstreken en zoekt u een betrouwbaar bedrijf om een nieuwe Cv-ketel te plaatsen of te vervangen, dan staat de Cv-monteur Max Installatietechniek voor u klaar.

Het veilig monteren en juist afstellen van een nieuwe energiezuinige Cv-ketel vraagt om vakkennis en die is bij de Cv-monteur Max Installatietechniek volop aanwezig. Max is een volledig gecertificeerd installatiebedrijf met jarenlange ervaring. Max werkt vlot, schoon en bovenal veilig. Max Installatietechniek maakt zich warm voor een goede service.

Waarom Cv-monteur van Max Installatietechniek

  • Gediplomeerd en gecertificeerd

  • Ruime ervaring en vakkennis

  • Werkt in Apeldoorn en omgeving

  • Snel, schoon en efficiënt

  • Goede garantie op het werk

Er wordt nog al eens gerommeld door enthousiaste doe-het-zelvers bij het ophangen of plaatsen van een ketel, want wat kan er nu mis gaan bij zo’n eenvoudig klusje? Eigenlijk heel veel en daarom moet deze klus altijd door een deskundige en ervaren Cv-monteur worden uitgevoerd. Buiten alle technische stappen die nodig zijn om de ketel goed aan te sluiten, moet er gekeken worden naar de veiligheid van de gasleidingen en de afvoer. Vanzelfsprekend wilt u geen risico lopen met koolmonoxide. Max plaatst radiatoren, legt en controleert de leidingen en sluit de thermostaat aan.

CVmonteur-deventer-Max-installatietechni

Een Cv-ketel is tenslotte het kloppend hart van uw centrale verwarmingssysteem en is de plaats waar elektra, water en gas samenkomen. Voor Max Installatietechniek is dit echter vertrouwd terrein en bent u verzekerd van een prima, nette en bovenal veilige installatie. 

Er is een grote verscheidenheid aan ketels op de markt te verkrijgen. Heeft u nog geen keuze gemaakt, dan kunt u bij Max Installatietechniek het nodige advies inwinnen. Ik help u graag.

Tenslotte

Max Installatietechniek werkt zowel voor particulieren als voor grote bedrijven bij bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten.

Heeft u hulp nodig met het plaatsen van uw ketel in of rondom Apeldoorn, dan bent u bij Max Installatietechniek aan het goede adres.

bottom of page