top of page

Loodgieter Zutphen

Op zoek naar een loodgieter in Zutphen?
Max Installatietechniek helpt u graag verder
Max-installatietechniek-monteur-Deventer
  • Ik verricht al uw werkzaamheden met betrekking tot sanitair. Ik renoveer of plaats keukens, toiletten en badkamers waarbij het werk tot in de puntjes wordt uitgevoerd.
     

  • Ik leg of vervang waterleidingen en verricht de benodigde werkzaamheden aan de riolering.

  • U kunt een beroep op mij doen als het gaat om het zinkwerk op daken. Denk hierbij aan het repareren of vervangen van dakgoten of het vervangen of plaatsen van het zinkwerk rondom schoorstenen of dakkapellen.

Wat kunt u verwachten van Max in Zutphen

Problemen met uw sanitair, wilt u uw badkamer renoveren of aanpassen, of heeft u een ander project waar u een loodgieter voor nodig heeft?  Max Installatietechniek staat voor u klaar. Max werkt in en rondom Zutphen en is een gediplomeerd en gecertificeerd vakman die u deskundig en vlot kan bijstaan. Het bedrijf is reeds 40 jaar op dit gebied werkzaam en kan dus bogen op een schat aan ervaring en kennis.

  • Vakbekwaam en gediplomeerd loodgieter

  • Helder advies en overleg

  • Eerlijk geprijsd

  • Altijd volgens afspraak en op tijd afgeleverd

  • Geen voorrijkosten

Levert Max ook totaalpakketten?

Absoluut. Zo is het goed mogelijk dat er bij de renovatie van uw keuken de hulp van een gediplomeerde elektricien ingeroepen moet worden, iets waar ik zelf niet gecertificeerd voor ben.  Dat is geen enkel probleem. U kunt bij mij rekenen op een totaalpakket waarbij ieder detail indien nodig met zorg wordt uitbesteed. Dit valt altijd onder mijn verantwoordelijkheid en zit inbegrepen bij de offerte die ik voor u maak. Als u besluit om Max Installatietechniek in te huren, dan kunt u rekenen op uitstekende en professionele service met oog voor het resultaat.

Voor vragen over de installatie en reparaties van elektra kunt u hier terecht.

 

Woont u in Zutphen en zoekt u hulp en advies voor een loodgietersklus, dan bent u bij Max Installatietechniek van harte welkom.

Aarzel niet om contact op te nemen.

bottom of page