top of page

Cv-monteur

Met Max Installatietechniek zit u er warmpjes bij

Max Installatietechniek laat u niet in de kou staan. Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van Cv-ketels en het daaraan gerelateerde toebehoren. Ik lever snelle en degelijke service bij het plaatsen of vervangen van Cv-ketels. Moeten er radiatoren en/of leidingen geplaatst worden of heeft u een nieuwe thermostaat nodig, dan is dat natuurlijk geen probleem.
Ik werk voor particulieren maar word ook veelvuldig door grote projectondernemers ingehuurd.

Waarom Max Installatietechniek?

  • Jarenlange ervaring


  • Gediplomeerd en gecertificeerd


  • Klantvriendelijk bedrijf

  • Veilig met oog voor detail


  • Grote en tevreden klantenkring


  • Geen voorrijkosten

Hoe werkt het bij Max Installatietechniek?

CVmonteur-deventer-Max-installatietechni

Ik kom eerst bij u thuis om met u te bespreken wat in uw geval de beste oplossing is. Ik maak dan een duidelijke offerte en bent u tevreden, dan ga ik voor u aan de slag. Het bedrijf is gevestigd in Deventer, maar ik werk door heel Overijssel, Utrecht en Gelderland.

Met Installatiebedrijf Max haalt u kwaliteit in huis. Kwaliteit berust nooit op toeval, maar is altijd het resultaat van een doordacht plan, goede samenwerking en een professionele aanpak.

Een nieuwe ketel?

Mijn oude ketel is toch zeker nog prima en kan toch nog jaren mee? Misschien wel. Een goed onderhouden ketel kan wel tot 15 jaar meegaan en het plaatsen van een nieuwe Cv-ketel is niet direct een uitgave waar u op zit te wachten. Desalniettemin is het op tijd plaatsen van een nieuwe ketel geen onverstandige keuze. Zijn de gasleidingen nog veilig? Hoe zit het met rookgasafvoer en komt er geen koolmonoxide vrij? Max kijkt alles grondig na en installeert uw zuinige ketel zo dat het gebruik binnen een paar jaar zoveel rendement oplevert dat u de uitgave relatief snel heeft terugverdiend.  

Meer weten?

 

Met een Cv-ketel geplaatst door Max bent u in de koude maanden verzekerd van een veilig en warm huis waar het goed toeven is en het water precies op de door u gewenste temperatuur uit de kraan  komt. Een ketel geïnstalleerd door Max Installatietechniek werkt efficiënt en kostenbesparend. Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

bottom of page