top of page

Installatiebedrijf Deventer

Welkom bij Max Installatietechniek Deventer

Max Installatiebedrijf in Deventer is een enthousiast en gepassioneerd bedrijf dat hulp kan bieden bij een grote hoeveelheid diensten. Woont u in of rondom Deventer en zoekt u een betrouwbaar loodgietersbedrijf dat kan helpen bij de renovatie van uw badkamer, keuken of toilet, iemand die uw Cv-ketel kan vervangen of, (ver)plaatsen, of gaat het u om een reparatie aan uw dakgoot? Max Installatietechniek helpt u graag verder. Ik ben na 40 jaar in het vak te hebben gezeten uiterst ervaren, werk snel, schoon en efficiënt en het werk is pas klaar als u, de klant, volledig tevreden bent.

Wat kan Max voor u betekenen?

  • Renovaties keuken, toilet, badkamer

  • Plaatsing of vervanging sanitair

  • Plaatsen van Cv-ketels, radiatoren, thermostaat

  • Riolering

  • Leidingwerk

  • Reparaties dakgoten/dakkapellen

  • Mechanische luchtbehandeling

  • En meer

Wist u dat?

Max-installatietechniek-monteur-Deventer

Max Installatietechniek ook totaalpakketten aanbiedt. Soms is het noodzakelijk een andere partij in te huren (denk bijvoorbeeld aan het leggen van elektrische leidingen of ingewikkeld timmerwerk) Dat is geen probleem. Ik neem u al het werk en de gerelateerde zorgen uit handen en zorg voor het inhuren van de juiste personen. U heeft dus altijd hetzelfde aanspreekpunt en heeft er geen omkijken meer naar.

 

Voor vragen over de installatie en reparaties van elektra kunt u hier terecht.

Kwaliteit en eerlijk vakmanschap

Max levert altijd maatwerk en voorziet u vrijblijvend van advies zodat u met een gerust hart de juiste keuzes kunt maken. Met Max haalt u een degelijke, betrouwbare werker in huis. Ik kom eerst bij u langs om het project met u te bespreken waarna ik een duidelijke offerte voor u opstel. Ik reken hiervoor geen voorrijkosten. Ik werk ook buiten Deventer.
 

U bent bij Max van harte welkom. Wilt u meer weten, neem dan contact met mij op; ik help u zo spoedig mogelijk verder.

bottom of page