top of page

Loodgieter

Max Installatietechniek:  Loodgieterswerk van de bovenste plank 

U wilt graag een nieuw toilet of u zoekt hulp bij de verbouwing van uw badkamer? Misschien gaat het u om loodgietersaangelegenheden in uw woning of heeft u een nieuwbouw project waar de leidingen moeten worden aangelegd? Max Installatietechniek staat voor u klaar. Max vertegenwoordigt een enthousiast en dynamisch bedrijf dat professionele service biedt in de  loodgietersbranche. Indien gewenst bied ik ook totaalpakketten voor de verbouwing van keukens en badkamers,  inclusief het timmer- en schilderwerk, elektra en het plaatsen van tegels.

Wat Max voor u kan betekenen

Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het verbouwen of plaatsen van:

  • Toiletten


  • Badkamers

  • Keukens

  • Rioleringen

  • Sanitair


Ook ben ik gespecialiseerd in loodgieterswerkzaamheden aan uw dakgoot of schoorsteen en repareer of vervang ik het zinkwerk van dakkapellen. Ik ben reeds 40 jaar als loodgieter werkzaam en kan dus putten uit een rijke schat aan ervaring.

Loodgieterswerk-deventer-Max-installatie

Waarom Max Installatietechniek

Met Max Installatietechniek haalt u een ervaren, bekwame en goed gecertificeerde vakman in huis .
Afspraak is altijd afspraak en het werk wordt altijd netjes en op tijd afgeleverd. Eventueel grof vuil wordt vanzelfsprekend door mij afgevoerd. Mochten er extra werkzaamheden verricht worden die buiten mijn terrein vallen (denk bijvoorbeeld aan elektra of gespecialiseerd timmerwerk), dan zorg ik voor de inhuur van derden. Ik heb inmiddels een groot netwerk opgebouwd en kan daarom uitkomst bieden bij vrijwel iedere klus die er gedaan moet worden.Met Max Installatietechniek is er geen vuiltje aan de lucht. Ik neem u al het werk volledig uit handen.

  • Vakbekwaam en gediplomeerd loodgieter

  • Helder advies en overleg


  • Eerlijk geprijsd
-Altijd op tijd

Max Installatietechniek werkt in en rondom Deventer. Ik kom bij u langs om het werk met u te bespreken waarna ik een duidelijke offerte voor u opstel. Hiervoor reken ik uiteraard geen voorrijkosten Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact op te nemen. U bent bij Max Installatietechniek van harte welkom.

Max Installatietechniek: 


 

Kwaliteit betekent zoveel als het leveren van goed werk terwijl er niemand over je schouder meekijkt.

bottom of page