top of page

Lood en zinkwerk

Met Max geen lekkende dakgoten

Max Installatietechniek is gespecialiseerd in lood- en zinkwerk. Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw dakgoot, een lekkage of moeten er nieuwe, stevige goten worden geïnstalleerd, dan kunt u een beroep op mij doen. Ik renoveer of vernieuw uw dakgoot snel en vakkundig. 

Problemen met een dakgoot?

Een kapotte dakgoot, het spreekt voor zich, moet zo snel mogelijk worden gerepareerd of vervangen om lekkages en waterschade te voorkomen. Als de goot veel schade vertoont is vervanging wellicht de beste oplossing, maar dat is zeker niet altijd nodig. Vaak kan de goot professioneel gerepareerd worden zodat deze nog jaren mee kan. Max weet wat de mogelijkheden zijn en helpt u verder.

Een van de meest voorkomende problemen bij dakgoten is de opeenstapeling van bladeren. Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus maak uw dakgoten regelmatig schoon. Er bestaan ook zogenaamde bladroosters die kunnen helpen bij het schoonhouden van uw dakgoten.

Wat kunt u bij Max Installatietechniek verwachten?

  • Specialist op het gebied van dakgoten

  • Afdeklijsten van zink voor dakkapel, garage en erker

  • Zinken daken, dakkapel en erker

  • Wangen van dakkapel bekleden met zink

  • Vervanging of reparaties op plaatsen met lood

  • En meer

Lood-en-zinkwerk-deventer-Max-installati

Waarom Max Installatietechniek?

Ik ben een gedreven en gepassioneerde vakman die inmiddels kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied. Wat mij betreft staat u als klant op de eerste plaats en streef ik er naar om werk te leveren waar geen speld (of druppel) tussen te krijgen is. Ik reken geen voorrijkosten, maar kom vrijblijvend bij u langs om de situatie in ogenschouw te nemen en grondig met u door te spreken. Mijn offertes zijn duidelijk, eerlijk geprijsd en ik lever altijd op de afgesproken tijd.

Ten slotte

 

Max Installatietechniek staat garant voor een degelijke en betrouwbare dienstverlening. Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom.

bottom of page